18

I don't feel older.
Might be cuz no one sang to me this morning.
Let's just pretend I'm 17 still.

Kommentarer
Postat av: Sandra!

Hejsan!



Jag har jättebra tips till dig :) 2 sidor där man får presentkort på kläder och prylar helt GRATIS! Det finns ju onändligt många såna här sidor men dom här två är helt klart bäst och lättast att tjäna poäng genom :)



1. GRATISKLÄDER



Denna sida är underbar. Jag har nu fått 1000 kr i presentkort därifrån :) Man kan välja att få presentkorten från Gina Tricot, H&M eller JC. Missa verkligen inte denna sida!



http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803



2. GRATISMODE



Denna sida är det otroligt lätt att få poäng genom. Registrerar du dig via mig får du 50 p + att du får 30 poäng till bara genom att klicka på några länkar. Du får också poäng genom att skriva om sidan på din blogg eller bilddagbok :) Det som är extra bra med denna sida är att man kan välja presentkort från fler butiker + att man kan få upp till 1000 kr i ett presentkort :)



www.gratismode.se/?c=3766



Lycka till!

2008-11-17 @ 15:17:47
Postat av: Farmor o Farfar

Grattis på Din 18-årsdag!!!

Vi sjunger för Dig här hemma, tyvärr kan du inte höra det men Du får föreställa Dig, "Ja, må hon leva många lyckliga år. Hurra, hurra, hurra, hurra!

Massor av kramar från

Farmor o Farfar

2008-11-17 @ 16:33:06
Postat av: Lisisen

GRATTIS AMANDIS!!!!! :D Vi saknar dig lite här hemma, blir ut å fira när du kommer till sverige igen :D Hoppas du får en bra födelsedag och har det bra i USA tills dess :) Puuss och kram födelsedafgsbarn!!! ^^ / Lisi

2008-11-17 @ 17:36:33
Postat av: Maja & Frida

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag?

Nä det är ingen vanlig dag

för det är Amandas födelsedag

HURRA HURRA HURRA!!



GRATTISKRAMAR Från Maja & Frida

2008-11-17 @ 17:59:56
Postat av: Pappsen

Önskar dej en riktigt, riktigt bra fölseda!

GRATTISKRAMAR i massor!



Pappa

2008-11-17 @ 18:54:39
Postat av: Fam.Svensson

Hej Mandisen och ett jätte stort grattis på födelsedagen. Hoppas att du känner att du har blivit firad ordentligt idag. Nu är du myndig och får göra vad du vill men är också ansvarig för ditt handlande, hur känns detta?????

Det var några dagar sedan jag var inne och läste din blogg och nu har jag gråtit floder. Jag förstår att det kan kännas jobbigt att alla hela tiden säger till dig att rycka upp dig, det är inte så himla lätt när man bara vill hem. Men jag brukar säga till andra som har det jobbigt att man måste nå botten innan det kan vända och det verkar som om du just har varit där och nu hittat stegen upp. Du är en kämpe och de som inte är nyfikna på dig där borta gå ju miste att lära känna en underbar tjej. Du kommer att se tillbaka på denna tid som ett glatt minne, tro mig.



Du skulle ha varit med i lördags då vi hade stor 70-tals fest. Mamma din hade en ganska ful långklänning i frotté tror jag, pappsen var snygg i svart skjorta, gula byxor som var höga i midjan och med ett bälte med stort spänne. till detta hade han en gul väst och en fantastiskt ful peruk. Sminkad var han också. Din moster och morbror var inte så pjåkiga heller. Peter var ful i vitt krossad sammets dress.

Det var så kul då alla verkligen hade ansträngt sig. Du skulle sett Stefan M han hade en stor blond krullig peruk med blommor i och stora glasögon, ur läckert.

Ha det så bra vännen, jag önskar dig all lycka där borta. Kramar i massor från Karin med familj.

2008-11-17 @ 21:26:43
Postat av: Erica o Mats

Hej Amanda.

Vi vill skicka ett jätte-GRATTIS på 18-årsdagen!!!

Hoppas du har det bra, även om vi hört att du har hemlängtan...

Som present sätter vi in en liten slant på ditt konto så får du göra något roligt med dessa.



Kramar från Erica, Mats, Hampus och Tobias

2008-11-17 @ 22:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback