hmm

Alla älskar faktiskt inte Raymond.

Tjolahopp

Kommentarer är alltid uppskattade, men jag fattar inte hur det är tänkt att man ska svara på dom. Varför finns det ingen "svara-knapp"? Jättejobbigt. Jag skriver väl tack här istället då! Eller.. Nej det fungerar ju inte. Alla skriver ju inte snälla saker. Eller saker man kan svara tack på för den delen haha. Fail. Jag orkar ju inte gå in på allas bloggar och skriva svar heller. Inte om det är bara för att kunna skriva tack. Stora frågor är ju såklart lättast att svara på i ett inlägg. Bara så ni vet liksom.

Vad jag ville säga med det här inlägget vet jag inte riktigt längre. Att jag inte svarar på kommentarer antar jag. Men jag läser! Inte svårt att hinna läsa de 2-3 kommentarer jag får i veckan, tack för dom.

Fast jag får dåligt samvete när jag inte svarar. Men jag fattar inte hur. JAJAAAAAA.


För övrigt tycker jag det är kul att nu när jag kategoriserar mina inlägg så hamnar majoriteten i "Besvär & Missnöje". Jag klagar för mycket.

Japp

Min blogg är så seriös. Så himla härligt att jag vuxit upp såhär på äldre dar. Allvarliga Amanda heter jag.


NOT

Änglish

Aj äm gudd at inglisch.

"What are you for a one I don't feel again you?"

Så bra är jag på engelska. Det är min bästa mening.

Bloggdesign

Jag vill ha min sidpanel högst upp på sidan, alltså över headern. Hur fixar man det? Någon borde ju veta. Dessutom vill jag ha bort det megatomrummet längst ner på sidan. Det vet jag inte heller hur man fixar. Ordna det åt mig! Bra tack hej.

Bloggar

Jag läser verkligen sjukt många bloggar. För många helt enkelt. Tar fan flera timmar att läsa alla, och hinner jag inte med alla en dag blir det ju ännu mer nästa dag. Jobbigt att vara jag ibland. Vissa av dom är inte ens intressanta..?

Knepigt.

Mange Schmidt

Varför ligger hans nya video uppe på alla de stora bloggarna? Jag vägrar se den bara för det. Ska han vara så påträngande så får det vara. Iofs så gillar jag inte han ändå, men det har ju inget med detta att göra. Eller?

Röv

EGIOEGJIEGJIOEGJIEGEGJIOEGJIODVMDVMKDVMKLDVMKLLLPSLPDALPADLPADLPADLPADLADLADLPADDLLDPLPL

Var bara tvungen. Existentiell analys my ass. Jag skrev bättre saker i 2-3an. Aja, grattis Joakim. Det blir säkert jättekul att läsa, enjoy.

Shopping

Jag är så shoppingsugen att det gör ont i mig. Jag är i desperat behov av pengar.

Lisbeth

Förmodligen världens coolaste brud. Åh vad jag önskar att jag var mer som hon!


Ginny Weasley

Jag förstår inte varför Harry är kär i henne, inte alls faktiskt. Hon är inte så värst söt och en fruktansvärt irriterande tjej. Det är pinsamt att sitta och titta på Halvblodsprinsen när hon är med. Särskilt scenen i "nödvändighetsrummet" (eller vad det nu heter, ni harry potter fans vet vad jag menar).

Filosofi



Det är tur att man har en konstnär till filosofi-lärare, annars hade man ju inte förstått någonting på lektionerna. Allt blir så mycket mer logiskt när han illustrerar.

(sen när har sköldpaddor svans och öron..?)

Kaffemänniskor

Folk som dricker kaffe för att dom tror det är vuxet och "fräckt" är töntigast i världen. Det är inte coolt att dricka kaffe. "Guuuuuuuuud va ja behöver kaffe nu assåååååååååå ja e så trött!!!!11" Nej det behöver du inte alls det. Du behöver en spark i röven.

Running up that hill



Underbar låt! Förälskade mig i den under OC-tiden, och nu har jag fallit igen tack vare reklamen för Vampire Diaries.

Dagens tankar

- Citat från upplysningen är inte min grej. Jag får aldrig riktigt kläm på alla gubbar och vem som sagt vad. Faktiskt tycker jag de flesta citaten är ganska onödiga.

- Kammben är underskattade. Potatissallad också. När jag flyttar hemifrån tänker jag leva på det. (och nudlar också såklart, men mer om nudlar i ett senare inlägg)

- Ganska många har påpekat att min blogg ser väldigt 90-tal ut. Fuck you säger jag. Och även om den gör det så gör inte det något för 90-talet rules. Allt som är bra här i världen kommer från 90-talet!

- Jag har haft samma hårfärg sen maj förra året. Det måste vara något slags rekord ju? Fast jag är faktiskt väldigt sugen på att färga det igen. Brunt känns som en bra färg.

- Jag är för fattig för mitt eget bästa.

Anonym,

- kan du inte skriva mer om ditt år i usa? varför du åkte, hur det kändes att vara borta och hur det känns att de i din ålder har tagit studenten medans du får gå i en klass som är ett år yngre?


Klart jag kan göra det :) Kanske inte blir så utförligt och exakt eftersom det är ganska svårt att sammanfatta ett helt år på en kort stund, men lite kan jag ju skriva!

Jag åkte till USA eftersom jag alltid varit extremt fascinerad av amerikansk kultur, att mamma och pappa tyckte det var toppen att jag ville åka gjorde bara att jag blev ännu mer sugen. Engelska har alltid varit mitt favoritämne och något jag velat kunna tala flytande, därför bestämde jag mig för att åka. Jag övervägde först att åka till England men eftersom det var dubbelt så dyrt så strök jag det alternativet :)

Att vara borta var stundtals underbart och men oftast ett rent helvete. I början var allt såklart toppen men efter bara någon månad blev det oumbärligt och efter halva tiden bytte jag familj. Det var förmodligen det bästa beslutet jag någonsin tagit fast trots det ångrar jag inte tiden med min första familj. Tack vare dom fick jag ju se baksidan av USA ^^ Min andra familj var underbar men jag saknade ju såklart min familj och mina vänner hemma i Sverige. När man är borta så länge som jag var så märker man hur konstiga saker man saknar. Mest av allt saknade jag Västtrafik konstigt nog. Bara grejen att kunna ta sig vart man vill utan att behöva få skjuts var det jag saknade mest.

Att gå i samma klass med folk som är ett år yngre stör mig inte det minsta eftersom jag mentalt sett fortfarande är max 16, jag har ingen lust alls att bli vuxen så det är superskönt att jag får ett extra år på mig. När jag ser mina jämngamla kompisar kämpa sig fram i vuxenlivet inser jag hur skönt det är att gå i skolan.

Slutsats:
Året i USA hjälpte mig lära känna mig själv, hur töntigt det än må låta. Jag blev tvingad till att växa upp och lära mig ta hand om mig själv. Jag blev betydligt mer självsäker och modig. Jag är inte längre rädd för att prata med folk och istället för att vara tyst är det nu snarare svårt att få tyst på mig. Ett utbytesår är något jag verkligen rekommenderar för alla, oavsett var i världen man åker, man lär sig så mycket mer än en kultur och ett språk.

Judit & Judit


Åh

Alltså detta är riktigt jobbigt, Kenza härmar mig jättemycket. På riktigt! Hon har köpt samma väst och täcke som mig. Riktigt dåligt av henne, liksom låt mig få ha min egen stil. Tycker jag. Skaffa dig en egen stil.

HEHEHEHEHEHEHEHE

Gjort om rummet





Dagens outfit

Lite gamla outfits. Eller ja, gamla är väl att ta i. Ett par dagar gamla.




Dagens tankar

- Funniest Pets and People måste vara det absolut tråkigaste programmet någonsin. Att någon ens skulle sitta hemma och skratta åt den übertråkiga programledaren är helt ofattbart. Nej, tacka vet jag Americas Funniest Home Videos <3

- Reklamen för Persbrandts kalsonger är riktigt konstig. Varför står han utan tröja? Varför har dom ingen annan modell? Vem är Maria? Varför spelas det porrmusik?

- Varför säger alla att man ska äta ett äpple om man blir hungrig? Äpplen gör en bara mer hungrig, det är typ som om äpplet suger upp allt annat i magen när den är där. Samma med tuggummi.

L.A.


IKEA

Hahahaha blev ett intressant IKEA-besök igår. Var egentligen inte meningen att vi skulle köpa något mer än en matta till mig, ändå blev bilen helt smockfull. Mamma köpte en gigantisk tavla som fick plats på millimetern i bilen,
den fick ligga ovanför sätena, på våra huvuden, men det gick finfint. I knät fick Johanna och jag ha en av våra nya bokhyllor och på golvet stod ännu en tavla. Hur trångt det var i bagageutrymmet vill jag inte ens veta.

Nu är mitt rum supersnyggt iallafall, blir bilder lite senare. Smurfis och Nemi är iallafall förtjusta i min matta.

Ursäkta

Ursäkta röran, jag bygger om. Det ser ut som fan här på bloggen, men försök att se över det lite.
Den såg ju inte så dum ut innan, men nu när jag försökte göra om så sket det sig totalt.

Ankorna i Säveån

Vågar jag gå till Säveån och mata alla tusentals ankor? Kommer jag dö?

Dom ser ju så hungriga ut, kan inte gå förbi där varje dag och inte mata dom.

Hur många limpor bröd behöver jag? 10? 100?

Johanna aka Min Syster

You blow

Kära bloggläsare

Aj löv jo. Ni är så himla bra och så många dessutom! Hela 3 pers har checkat in min blogg idag. Riktigt smickrad är jag alltså

Känns så himla meningsfullt att skriva när så många läser. Tack ska ni ha, ni får mig att känna mig så viktig.

(A BIT HEAVY ON THE SARCASM HERE PEOPLE)

Party

Lördagnatten var hyfsat händelsefull. Tog oss två timmar att ta oss till Mölndal, woho! Väl där hade vi en intressant natt. Drog hem vid 5, somnade 7..

Upptäckte senare på dagen att jag hade glödlampor i hela väskan. Varför tyckte vi det var en bra idé? Var det kul?


Nylonstrumpor

Det bästa jag vet är när nylonstrumporna går sönder precis innan man ska gå ut. Tack kära jacka för att du fastnade i dom. Jag blir så glad.

Dessutom är det jobbigt att ta på sig nylonstrumpor; varför är dom inte mer hållbara?
Dom går ju för fan sönder bara man andas, dom måste ju för fan behandlas varsammare än kärnkraftsavfall

Amatörproffsfotografer

Ja just det, amatörproffsfotografer. Ni vet vilka dom är, dom där som gått ut och skaffat sig en svindyr kamera bara för att, dom där som ääääääälskar makroinställningen men har no idea hur man använder den, dom där som går ut i det fina vintervädret och tar kort på det absolut fulaste de ser, dom där som lägger upp bilderna och förväntar sig massa komplimanger.

Ni är nog de jag stör mig mest på just nu. Vädret är underbart och naturen är supervacker just nu, men ni går ut och trashar det.

Frost på grässtrån är inte nödvändigtvis snyggt att ta kort på, faktiskt så är det oftast inte det. Inte heller rinnande bäckar, era husdjur i snön eller spegelblankt vatten.

Lär er hur man använder sig av ljus och skuggor. Klarar ni inte det kan ni faktiskt ta till photoshop.

Jag är inte vanligtvis såhär selfloving, men när jag tar sånahär amazing bilder kan jag inte låta bli. Snyggt men simpelt.




Kastenhofs Vampyr

Det bor en vampyr i läskiga huset vid Kastenhof! Jag lovar och svär.

Han lystrar till namnet Shirin och sätter upp lappar för att få tag på sina offer, vid Lerums kyrka sitter det tex en lapp på anslagstavlan där det står;

"Finns vid Kastenhof
Lystrar till namnet Shirin
Hittelön"

Ja, visst Shirin. Vi tror dig! Klart att hittelönen inte är att man bli mördad. You go Shirin!

Jaså, ni säger att ni inte tror det bor en vampyr där? Hur förklarar ni annars att det aldrig finns bilar där? Att det aldrig finns folk där överhuvudtaget? Varför ser huset så läskigt ut annars, va? Varför springer det runt en demon i hundform på gården då? Hur kommer det sig att det hänger flådda älgar utanför huset? Ja, svara ni på det och säg sen att det inte finns vampyrer på Kastenhof.

Att det är ett internat för Bartenderskolan i Göteborg är ju bara skitsnack. Tyyyyyypiskt Shirin att hitta på något sånt för att locka folk! Det är ju uppenbart.

RSS 2.0