CAE

Fick resultatet idag, äntligen! Aningen besviken. Ett poäng från A. ETT POÄNG! Tack Writing-del för att du drar ner mig. Bra där. Men jag är inte bitter!

JOEL KINNAMAN

Överallt ser jag tjejer som trånar efter denna man. Vad är det med honom som gör honom så åtråvärd? Jag ser det inte. Är det för att jag inte sett Snabba Cash? För så snygg är han faktiskt inte. Eller? Någon skrev att han är Sveriges snyggaste man.. Eh va säger jag till det. Den som väljer Joel före Alexander Skarsgård måste ju vara blind.


Snygg..?


KOMMENFUCKINGTARER

Jag hatar att inte blogg.se uppdateras snabbare. Varje gång jag loggar in står det att jag fått kommentarer, klart man blir glad, tills jag ser att det är samma fucking kommentarer som jag läste förra gången. Jag vill inte läsa samma kommentarer om och om och om och om och om igen, blogg.se! Fatta det.

Fast det är inget fel på er som kommenterar! Puss på er.


FOKI

Jag klarar inte av den där bruden längre alltså. Hon var kul ett tag men jösses amalia vad störig hon är egentligen. Hon ser likadan ut på varenda jävla bild och trots att hon är "stolt" över sitt ursprung spärrar hon upp ögonen på alla sina identiska bilder. Skitkul verkligen. Är du thailändare och stolt ska du fan vara stolt över dina små ögon också. Bajsa ner dig för fan. Det faktum att hon redigerar varje bild till max är en annan sak, men precis lika jävla störigt.

OH MY

Det enda jag kan tänka på när jag ser den här bilden är inte hur mycket fail det är, utan hur jävla stenhårt de som är i bilen dör. Det är inte lite de dör liksom. Inte alls kul bild.

SOUL CLUB

Klart man saknar det nu när det är över. Plötsligt har man all fritid i världen.

ECLIPSE



This is going to be awesome.

FO HELVEDE

Imorgon drar vi till Köpenhamn! Tjingeling fisring!

TILLÄGG

Angående bilden på hunden i mitt tidigare inlägg, den är upprörande, I know. Men den goda nyheten är att hon nu räddats från sin situation och i väntan på proteser bor hon hos fosterfamilj. Inte helt olyckligt slut. Konstigt att inte folk som gör något för att hjälpa till hyllas mer. De är fucking hjältar. Glöm soldater, de som räddar djur is the shit.

"Awesome"-kategorin passar utmärkt här.

GIF

Himlans roligt med GIF.

Skottpengar på den som gjorde det. Allvarligt. Jag betalar pengar. De som gör sånt här förtjänar inte att finnas kvar här bland oss andra. Lägre än såhär kan man inte sjunka som människa.

Detta inlägg passar inte in i "annoying"-kategorin. "Die motherfucker burn in hell"-kategorin däremot, där vill den vara.

GIF

Hehe jag har lärt mig hur man gör sånahär. Kul. Har inga roliga bilder att göra det med. Mindre kul.


LOVE

 

I love you I miss you I love you I miss you I love you I miss you


MODEKUNGEN



Varför måste snygga kläder vara så jävla dyra? Jag är sjukt sugen på att shoppa men har verkligen inga pengar alls. Det är illa. Mycket illa.

YES






Allt från H&M.

OUTFITS

Jag förstår verkligen inte hur folk bär sig åt när de hittar snygga outfits på nätet och sedan lägger upp dom på bloggen i en snygg liten bild där alla olika kläder är lagom stora. Hur? Va? När jag försöker mig på det blir alltid smyckena gigantiska, skorna sneda och tröjorna får alltid sitta långt bort från resten av sakerna för den vita ruta som uppstår bakom när jag ska flytta tröjan lägger sig över de andra sakerna. Fattar ni eller? Jobbigt? Ja det är det faktiskt. Och kom nu inte och säg att jag inte gör rätt. För det gör jag ju. Det är fel på datorn. Det är det ju. ;PpppPPPpPPPPP

SÅ JÄVVVVVLA KUL




..har jag. Jag lovar. Den första bittra minen är tillägnad solen för den lyser rakt in i rummet jag sitter i och det gör det svårt att se dataskärmen. Besvääääääääääääääär. Resten av bilderna får vara med bara för att. Tycker det är lite för mycket klagan i denna blogg. Fast egentligen inte ;PPPpPpppPPP

DISNEY

Colors of the wind

Circle of life

Jag tycker Disney-låtar är bland de finaste låtar som finns. Nej, de allra finaste låtarna som finns faktiskt. Särskilt de ovan. När jag ser introt till Lejonkungen blir jag så rörd att jag gråter. Faktiskt. För jävla bra är den. Nya Disney-filmer aint got nothing on de gamla. Det var kvalité på de gamla.

SJUK

Jag är aldrig sjuk. Verkligen aaaaaaaaaldrig. Har inte varit sjuk på riktigt på säkert 8 år. Igår blev jag magsjuk, and I don't like it. Förstår verkligen inte hur folk klarar av att vara sjuka. Det är fruktansvärt ju. Hade feber, frossa, ont i huvudet, ont i magen och mådde illa. Toppen! Bara för jag aldrig är sjuk så blir jag sjuk på alla sätt och vis när jag väl blir det. Det bästa var att det slog till under begravningen. Verkligen superbra. Spenderade största delen av den på toaletten. Sådär kul att sitta i kyrkan när det svartnar för ögonen av illamåendet. Gött. Låg i soffan/sängen resten av dagen och sov. Blev säkert en sådär 20 timmar eller något. Nu mår jag bra dock. (PEPPAR PEPPAR TA I TRÄ)

MUMS

Det är så skönt när det ilar så mycket i tänderna att man mår illa. Särskilt när det går så långt att man spyr galla innan frukosten. Hur mysigt som helst! Perfekt start på dagen!


BIIIIICYCLE



Nu jävlar ska jag ut och cykla! Lerum-Stenkullen-Floda och tillbaka. Yes sir.

WHITE TEETH YES SIR

 

Yes, jag bleker tänderna.
Tänkte sikta på samma nyans som Ross i Vänner efter hans tandblekning. Så himla flashigt!


DAGENS


Rutigt är jävligt najs faktiskt.

TRUE BLOOD

Ville egentligen bara lägga upp den här bilden för den är cool. Ville inte säga något. Tjingeling!

RESPONS

Ikväll är det dags för El clasico, Real Madrid möter Barcelona. Nu undrar jag, vem tror du vinner ikväll?

Skulle vara tacksam om du kommenterade ditt svar på min blogg :). Är nyfiken på vilken lag bloggvärlden hejar på :P



Jättekul att folk kommenterar, men.. seriöst? Alla som känner mig vet att jag är fullständigt totalt superointresserad av sport. Det finns inte ens i min värld. Vad fan är El Clasico liksom? Är det fotboll? Jag kan till och med tycka hästsport kan vara tråkigt och då älskar jag ändå hästar. Sport är för jävla onödigt. Så nej kära kommentatör, jag tänker inte svara i din blogg. För att protestera ytterligare tänker jag inte ens gå in på din blogg. Sport? Nej tack.

CONFIDENCE COHEN



Varför ha dåligt självförtroende när man kan ha bra? Jag är fan snögg alltså.

EXTENSIONS



Jajamensan, nu är håret förlängt. Med clips så det går att ta ut på natten men ändå.
Ganska najs att vi lyckades hitta hår som var exakt samma färg som mitt med.
Balklänningen är införskaffad nu med men den får ni inte se förrän den 18 maj.

AWWWWWWWWWWWWWW

Sötast ever?


ERIC?

Förstår inte varför alla tycker Eric är en sån hunk. Bill ska det vara!


TRUE BLOOD



Okej, jag måste erkänna. Jag har blivit fast i True Blood, jag veeeeeet att jag hatade det nyss men jag bestämde mig helt enkelt för att ge det en andra chans och tur var väl det. Sitter nu och är superduperirriterad över att jag inte får se mer Megavideo idag så jag kan inte se hur det går för Sookies mormor eller vad hon är. Fast, det är inte så mycket att grubbla över egentligen. Hon dog helt enkelt. Mest sur är jag över att jag inte får se Bill för han blir faktiskt snyggare för varje avsnitt. Varför är alla vampyrmän såna hunkar? Jobbigt att ha 3 förälskelser ju. Äsch, varför klagar jag? Ögongodis har aldrig skadat någon. Fast jag hade inte haft något emot ifall de skadade mig hehe ni vet vad jag menar hohoohooo. Hörde ni det Edward, Stefan och Bill? Va? Det var en hint. Ni får bita mig om ni vill. Jag blir inte sur, nemas problemas, bring it on, go for it. Typ.

NYMÅNE

Japp. Detta är ännu ett inlägg om New Moon. Sorry, men så är det. Man kan inte stava Amanda utan Twilight. Tittade som sagt på filmen imorse (ahhhhhh), men nu såg jag extramaterialet för första gången. Eller ja, deleted och extended scenes för det var de enda jag riktigt orkade med nu. De har inte missat så mycket i filmen, när jag såg vad de tagit bort så saknade jag faktiskt inget, visst det hade varit supernajs om filmen varit en extra timme lång och de lagt in de borttagna scenerna men det funkar utan dom också.

Dessutom finns "Edward Fast Forward" på extramaterialet, där snabbspolar de förbi alla scener där Edward saknas. Superbra ju!

HAIR

Klippte mig idag. Fett najs. Helt jättemjukt är det nu! Inte frissigt alls, wohoooooooo!


NEW MOON

Såg precis New Moon igen, första gången på dvd sen jag fick hem den för nästan en månad sen. Har helt enkelt inte haft tid att se den än. Dessutom måste jag se Twilight-filmer helt ensam, klarar verkligen inte av när folk pratar när jag ser dom. Den var bättre än någonsin, jag var på perfekt humör idag för en sådan film. Jag grät, rös, skrattade och fick fjärilar i magen. Precis så ska det bli när man ser en bra film. Nu är dagen komplett.

GULA TÄNDER?

Oops, råkade visst beställa hem tandblekning. Aja, det är lika bra. Kan ju inte ha gula tänder på studenten, dom måste ju matcha min vita klänning. Hallåååååå.

JOENATION



Jag älskar honom, men mest denna videon. Den är awesome.

SYSTRA MI

Varför har du typ 700 inlägg medan jag bara har 400? Jag har haft min blogg i tusen år ju. Det går inte riktigt ihop. Och ja, jag har min systers lösen, jag menar, har inte alla det nu? PUSSPÅREJ

MAIL

Är det någon mer än jag som hatar mail? Jag verkligen avskyr mail. De enda mail jag får innehåller antingen reklam eller något argt meddelande från t.ex. lärare om något jag glömt lämna in. Hur kul är det att öppna inkorgen då? Jag är livrädd varje gång jag kollar min mail, blir helt kallsvettig. Fast ju mer sällan jag kollar mailen desto mer saker är det ju jag missar att lämna in. Brukar vänta med att kolla den tills jag har en sådär 300 olästa mail. Då vet jag att majoriteten av dom kommer vara reklam och det är inte så farligt. Det är de arga mailen som är farliga. Livsfarliga.

BLOGGJÄVEL

Är det bara jag eller är min blogg alldeles för bred för skärmen? Har jag för liten skärm? Måste man scrolla åt sidan för att se hela på era datorer också? Fan vad störigt.

MY LOVE

Han ligger här brevid på mattan och snarkar. Åhhhhhh, jag vill äta upp honom! Jag har den finaste katten i världen. Sorry, jag vet att ni tror era katter är finare men så är det faktiskt inte.


Q&A

Bästa veckodagen: Fredag för då har man hela helgen framför sig. Dessutom finns det inget bättre än att gå ifrån sista lektionen för dagen på en fredag.

Humör: Hyfsat pigg, borde kanske gå och lägga mig snart ändå, fast det är lov. Hmpf.

Favoritgodis: Eh, allt? Sockerberoende, I've gotz it.

Är det nåt du absolut inte äter: Bajs? ..fast å andra sidan..?

Kläder just nu: Jag är hur fashion som helst nu, jag lovar. Fett fräsch. Stor t-shirt och träningsbyxor - SOOOO Amanda-style.

Musik just nu: Lady Gaga - Telephone <3

Favoritsaft : BOB hallonsaft är en höjdare, men egentligen smakar all saft likadant.

Dagens längtan: Studenten! (for obvious reasons?)

Hur många kuddar sover du med: Typ en. Kan inte sova med fler, ibland har jag ingen alls. Lovely.

Spelar du nåt instrument: Blockflöjt, och fyi så är jag grymt bra. Kanske borde satsa på en blockflöjtskarriär..?

Dagens frisyr: Eh, nyduschat vilket betyder fluffigt as hell och slitet. SOOOOOOO Amanda-style!

Kommer du ihåg din första kärlek: Gör man inte det är man ju dum i huvudet alternativt dement.

Har du några homosexuella vänner: Jag vill ha en bögvän. Varför kan inte jag få en bögvän?! Alla andra har ju en. Var hittar man dom? Match.com?

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Om man ger sig fan på att vara det. Eller är jävligt ful.

Ser du på kärleken som ett misstag: Va? Klart det är ett misstag om man satsat typ 50 år på det och sen inser att nej fan detta funkar inte, då är det nog ett misstag. Annars så nee. Livserfarenhet vafan!

Bio eller promenad: Lat som jag är så måste jag säga bio. Fast jag är ju pank så promenad är ju ganska bra det med. Varför ska man välja mellan de två alternativen förresten? Varför inte bio eller hemmakväll? Makes more sense.

Dagens borde: Göra en massa saker men varför göra det när man kan se på tv istället?

Dagens fundering: Ingen alls. Idag var ingen tänkar-dag. Tomt i hjärnan jappjapp.

Snarkar du? Gustav påstår det men jag tror han ljuger.

Rädd för insekter? Harkrankar. Som fan. OMG JAG HAR FÖNSTRET ÖPPET!11 FINNS DOM FRAMME NU?! GAH!!1 Okej, problem solved. Inga jävla harkrankar får komma in här inte. No sir.

Det här är jag bra på: Spela blockflöjt ju.

Vad vill du jobba som? ASPCA! Fast inte i USA, jobbigt att få arbetstillstånd. England blir bättre.

Chips eller godis? Varför bara välja en när man kan få båda? Helst ska man variera och byta allteftersom man blir trött på en av dom och sen fortsätta så kvällen ut, funkar finfint. Man blir aldrig mätt. Prova det! (Det var dagens må-bra-tips från Amanda!)

Skriver du dagbok? Försökte det ett par gånger när jag var liten. Det är verkligen plågsamt att läsa igenom dom nu. PIIIIIIIIIIINSAMT. Skulle någon läsa dom så skulle jag dö. Liten hint; jag skrev dubbel-i varje gång ett ord hade i med. Skjut mig.

Har du tatuerat eller piercat dig? Var nånstans? Piercat mig tror jag vi alla vet att jag gjort. Tatuering får vänta för jag har hört att det är dyrt. Jag är däremot villig att leka försökskanin om någon tatuerarstudent behöver en sådan, så länge det är billigt så. Hör av er!

Hur många syskon har du? En och en halv.

Är du rädd för blod? Pfft, min pojkvän är vampyr. Jag älskar blod. Bring it on!

Anser du att du är stark? Klart jag är. Jag bänkpressar 300. Slå det du.

Snusar du? Jag snusar hela tiden! Brukar sova med snus inne, gillar när det blir lite snusdräggel på kudden. Myspys!
Använder du knark? Who needs drugs? (seriously, I've got drugs)
Kaffe eller te? Kaffe, fast jag vet inte om många andra skulle hålla med mig om att det jag dricker är kaffe. 50% mjölk ska det vara.

London eller Paris: Fan vilken dålig fråga. London såklart? Vet ni hur mycket hundbajs det ligger på gatorna i Paris efter en dag? Flera ton. Just det.

Favoritfärg: Beror lite på humör.

Född: Gôtet fô faaaaan.

Nationalitet: Pinsamt mycket svensk.


DRUNK OLD MEN <3

Varför tror folk att de kan komma fram till mig och prata när jag sitter ensam i stan? Säger mitt ansikte "kom till mig"? Gårdagens incident var.. intressant. Satt ensam i stan i väntan på min kära homie Sandra, från ingenstans kom en gammal man och satte sig bredvid mig. Packad som en sjöman var han. Han hade ingen koll alls på var gränsen går för "personal space" och tyckte det var lämpligt att rapa ölandedräkt i ansiktet på mig. Iallafall, där satt jag helt själv och tvingades lyssna på denne herres livshistoria, om hur hans fru hade alzheimers och inte kände igen honom (sorgligt, jag vet, men.. nej). Ju längre in i historien han kom desto mer emotionell blev han och till slut satt han och storlipa. Verkligen BÖLADE. Min jacka blev blöt. Det värsta var att folk runt omkring satt och asgarvade åt mig. Haha på er själva ni. Lyckades ändå komma därifrån efter en jävla stund. Trevligt.

..hur var eran helg då?

DAGENS

Dagens outfit typ nästan. Man ser den egentligen inte för min cam suger bajs.


NEIN

Jag vill inte äta mer godis nu! Ta bort det från mig! Tre påskägg + två skålar ute i vardagsrummet bådar inte gott. Jag kan inte sluta heller, fast jag inte är sugen. POFF jaha där åt jag en till. Jävla choklad.

VIDEO



Windows Media Player är superkul!
Mina videos blir ju bara såååååå bra. Kanske ska bli filmregissör?

VIDEO



Jag har precis upptäckt Windows Movie Maker. Det kan man ha kul med vill jag lova!
Musiken i bakgrunden är creepy, jag vet, men det är faktiskt jag som sjunger. Superfint.

LOVELY

Jag var i Partille inatt, party party. Stannade uppe till 6 på morronen, det började redan bli ljust då.
Gick och letade sovplats; hittade ingen. Fick sova på golvet. Platt på golvet. Utan täcke.

Jag är stel.

WTF?

Vad fan gör Mange Schmidts video på min blogg?! Jag vill inte ha den som reklam! Jag har aldrig och kommer aldrig gilla honom. Ge fan i min blogg Mange. Gör reklam för din jävla video någon annanstans.

SWEATER



Tycker den var jävligt fräck. Synd att jag inte har någon sån tröja som jag kan klippa hål i.

TODAY

Väder
Lite fram och tillbaka hela dagen, soligt ibland, regnigt ibland.
Fundering
Varför stressar alla så inför studenten? Redan?
Onödigaste
Drack upp mitt kaffe imorse fast det var beskt och kallt. Onödigt.
Klädsel
Svarta jeans, grå tunika, jeansväst, skinnjacka, brun väska, svarta Converse
Vill ha
Student- och balklänningen
Vän
Mandh som tar med mig på party hehe
Saknade
Ingen idag faktiskt
Bästa
Att internet hemma hos mamma fungerar
Sämsta
Att jag inte får något lov pga cabaréten
Låt/Låtar
Telephone - Lady Gaga <3

AWESOME

x Våren börjar komma
x Man kan använda solglasögon utan att se skum ut
x Jag har hittat både student- och balklänning
x Jag hittade pistagenötter hemma
x Internet hemma hos mamma fungerar igen
x Det är helg/lov
x All jävla opponering är över

RSS 2.0