Religion

”Is God willing to prevent evil, but not able?

Then he is not omnipotent.

Is he able, but not willing?

Then he is malevolent.

Is he both able and, willing?

Then whence cometh evil?

Is he neither able nor willing?

Then why call him God?”

 

Jag älskar att jag är så motsägelsefull. Jag har seriösa problem med att ha en riktning på mina uppsatser. Svårt att argumentera för en sida när jag inte har en aning om vad jag själv tycker och tänker.


Eh?

Varför låter det ute i vardagsrummet? Alla sover ju. Vem är där ute? Vem gör ljuden? Spökar det? Jag vågar inte gå och lägga mig nu. Fast haha, det vågar jag nästan aldrig i vanliga fall heller. Jag är en supermes.

Är någon av er lika nojig som jag?


Katastrof

Mitt hår alltså. Tvättade precis ur oljan, eller ja oljan som skulle varit där. Håret var torrt när jag tog av handduken. Braaaaaaaaaaaaaa att mitt hår är så grymt. Det sög upp all olja. Wtf liksom. Håret var dränkt i olja för bara en timme sedan. Skumt. Ingen aning om det hjälpte något. Hoppas hoppas hoppas hoppas!

Olja i håret



Det var så slitet idag att jag skulle kunnat sopa golv med det. En gammal kvast såg det ut som. Heeeeemskt. Men jag har kämpat så länge med att få det långt så jag ska fan inte klippa mig. No way José.

lol

Jag besökte min egen blogg 289 gånger igår. I have no life.

Pippi Långstrump

Maja tittar på Pippi här hemma varje kväll innan hon går och lägger sig. Det är först nu jag insett hur många Pippi-filmer jag missat. Klart man tittat på Pippi på de sju haven, Pippi på rymmen och Pippi flyttar in, men alla de andra då? Pippi går på tivoli? Pippi och ballongfärden? Varför fick jag inte se dom? Hmpf.

Jag har olja i håret.

Färdig

Äntligen. Ser det fult ut på andra datorer börjar jag gråta. Nu ska jag ta en dusch.

Jaha

Då var det bara headern kvar då, men jag vet inte hur man fixar bilder och sånt på Macen så det skiter sig nog. Dessutom vill jag fixa så att rubrikbakgrunden går ända ut i kanten. Sen är jag nöjd jag lovar!

Nej

Nej nej nej nej nej nej. Kan inte alla bara ha samma dator som jag? Bloggen blev så fin då. Men nähä då, här i skolan ser det ut som fan. Fixade det nu - kommer se skit ut på Macen där hemma. Braaaaaaaaaaaaaaaaaa.

<3


Wow

http://bloggvarde.se/

Min blogg är värd 3095. Men vem fan skulle vilja köpa den?

Bloggdesign

Min blogg är fulast i världen, jag erkänner. Men jag jobbar på det! Försöker iallafall. Fortsätt läsa trots att det ser ut som en 9-åring nyss upptäckt internet och gone crazy här.

Jag väntar fortfarande på hjälpen du lovade mig Lisa!!!!!!111



Update: Fixade lite själv, blev hyfsat bra ändå. Simpelt och stilrent. Ska jobba på en header imorgon om jag orkar. Vill dock fortfarande få reda på hur man får upp sidspalten över headern. Vill inte ha den bredvid som den brukar sitta. Hjelp?

Update 2: Insåg precis att det kanske inte alls ser lika snyggt ut på andras datorer. På Macen med skitstor skärm ser det iallafall bra ut, kan tänka mig att det ser ut som bajs på skoldatorerna. WHATEVAAAAAAH.

Ahhhh

Det är skönt att tvätta bort två dagar gammalt smink. Känner mig som en ny människa. Nej, jag valde inte att vara så ofräsch, min rädsla för speglar hindrade mig från att tvätta bort det. Det blir så ganska ofta när jag inser sent på kvällen att jag måste ta bort det. Stackars mitt fejs.

Mac

Åh kära Mac, varför har du ingen printscreen-knapp? Nu kan jag ju inte visa alla hur många läsare jag har. (26 pers igår, 19 idag. Nej det är inte många men fuck you då.)

Vad jag ville säga var iallafall tack. (EN KOMMENTAR DÅ OCH DÅ HADE INTE SKADAT)

Zombie i kanot


Ville mest bara säga att jag är sugen på att tälta och paddla. Kanske inte i detta vädret dock.

New Moon Soundtrack



Jättesugen på att se filmen igen nu. Inte så lång tid kvar tills Eclipse kommer ut heller wootwoot!

HAHAHAHA


Stelkramp?

Kattungar är inte alltid söta. Iallafall inte när de inte inser att man vill hjälpa till och istället river och biter en. Ursäkta mig katten att jag försökte rädda ditt liv, det var inte meningen. Tack för stelkrampen.



Tack Frida btw för förklaringen på länkarna. Jag fattar kanske. Eller inte. Får försöka mig fram.

Här är min blogg gud vad fin den är check it out boiiiii

Ja det funkade!


SJ

Jag älskar SJ, I do. Så härligt att dom alltid är i tid, alltid har perfekt temperatur och gott om plats för alla.

Nej, det är klart jag inte är seriös. Sarkasmen är min vän. Därför ligger detta inlägg precis som de flesta andra i Besvär och Missnöje.

Haha

Hej, välkommen till 2000-talet. Här pratar vi inte med varandra, vi skriver på facebook istället.

Dagens Bild


Taggad



Såhär taggad är jag. Vill åka nu och inte om 4 timmar! Ska gå och ta på mig pjäxorna nu så jag är helt redo när vi kommer fram imorgon bitti. Tjing!

Åre




Nu drar vi till Åre om ett par timmar. Se upp i backen! Ska försöka uppdatera bloggen så ni kan se hur underbart vi har det hehe

HAHAHA

Två tjejer ~15 sitter och pratar.
Tjej 1: Du vet Edward… sååå snygg.
Tjej 2: Nähä?
Tjej 1: Jo, alltså… jag är nog kär i Edward.
Tjej 2: Onödigt. Han har Bella, har du ens läst böckerna? Det är inte lönt att ens försöka…
Tjej 1: Men herregud Malin, Bella är påhittad.


Sant ju.

Dagens Tankar

x Varför glömmer jag alltid mössa och vantar när det är som kallast?

x Varför blir mina händer rynkiga när dom fryser?

x Varför är långa raster så tråkiga?

x Hur går kändisar runt i högklackat hela dagarna?

x ..kan kändisar inte känna smärta?

Award

Jag fick en award av Camilla (http://camillajacobson.blogg.se/)!

Du som får denna award ska:
1. Kopiera awarden på din blogg

2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar & kommentera hos dem att de har en Award att hämta.

Här kommer sju saker som ni kanske inte visste om mig:


1. Jag är sjukligt lättskrämd. Spöken, leopardsälar, harkrankar, speglar, folk som stirrar på mig, musik, när min mobil lyser på natten, you name it.
2. Jag tycker om djur mer än människor. Min katt är mitt allt.
3. Den största delen av mina dagar spenderas på facebook.
4. Jag vill bo i Seattle. Inte för att det är fint där utan för att jag ska ha nära till Forks.
5. Jag hoppas i smyg på att vampyrer finns.
6. Efter USA har jag börjat prata grymt högt. Så till den grad att min mamma faktiskt måste säga åt mig att sänka rösten när vi är på stan. Inget jag märker själv såklart.
7. Jag är pinsamt omogen. Kiss- och bajshumor är det bästa jag vet.


Jag ger awarden till:
Johanna (http://johannalomander.blogg.se/)
Moa (http://moamuntzing.blogg.se/)
Jessica (http://amateurorator.blogspot.com/)

Haha sen känner jag inte fler bloggare. Camilla hade redan gett awardet till de andra få bloggare jag vet. Sen så får ni ignorera det faktum att jag inte vet hur man länkar folk i bloggen. Låtsas att det ser jätteproffsigt ut!

Tatuering



Så fort jag samlat ihop tillräckligt med pengar ska denna vackra text få pryda min handled.

Rädsla



Vet inte riktigt varför jag bestämmer mig för att skriva detta inlägg när jag är ensam hemma. Men here we go.

Listan över vad jag är rädd för kan göras lång. För det mesta vet jag inte ens vad jag är rädd för tills jag konfronteras med det. De tre sakerna som skrämmer mig mest är iallafall;

1. Speglar - Skrämmer skiten ur mig. Vågar inte titta i speglar under en längre tid oavsett om det är ljust eller mörkt i rummet. Självklart kan jag använda mig av speglar när jag ska sminka mig osv. men ska jag gå på toa och det finns en spegel i rummet får jag näst intill panik. Trots att jag vet att speglar inte är läskiga på något sätt är jag övertygad om att någon kommer stå bakom mig när jag tittar i spegeln.

2. Harkrankar - Det äckligaste som finns. Spindlar kan jag klara av, de attackerar bara från ett håll. Harkrankar däremot kan attackera från alla håll och kanter. Sommarkvällar är fruktansvärda när man är så rädd som jag, eftersom de har en tendens att komma fram just då. Kliar på hela kroppen bara jag tänker på dom. Uääääääh.

3. Leopardsälar - Thank god att jag bor på den norra delen av jorden. Hade jag levt med vetskapen att jag kunnat stöta på en sånhär när jag gått ut så hade jag nog blivit galen. Vidrigare djur får man leta efter. Det är ingen säl. Det är ett fucking monster. Stor som ett hus är den. Uuuuuschhhhh.


Jahaja. Då ska jag alltså gå till köket och laga mat. Många speglar på vägen dit. Hmm. Hör ni inte från mig något mer så har jag fått en hjärtattack och dött, bara så ni vet.



Vad är ni rädda för?

Hej mitt vinterland



Japp, dessa bilder är precis såna jag hatar. Amatörbilder. Men så fick det bli. Ville mest bara ha bevis på att det faktiskt var snö i vinter, ifall jag skulle glömma det.

Dagens Outfit



Dagens Outfit

Talisman

Spelade Talisman i 5 timmar i lördags. 5 HELA TIMMAR! En omgång tog 5 timmar. Det ironiska var att vi spelade det istället för Risk eftersom Risk "tog så lång tid". Jag vann inte, men nästan. Egentligen kom jag sist. Sccchhh.

Dagens Bild(er)






Källa: Magnus Wallon, photo.net

Dagens Bild




Photo.net

Dagens Bild




Photo.net

True

I don't live in a fantasyworld,
I'm just a regular visitor.

RSS 2.0