requiem for a dream



This video seriously gives me goosebumps/shivers/adrenaline rush.
It's the most awesomest video e-v-e-r.

Kommentarer
Postat av: Maj Lomander

Hej Amanda!

Det är roligt att läsa din bloggsida, jag har väl lite svårt att hänga med i alla svängar i språket men det mesta förstår jag nog. Jag har förstått att Du inte är helt överens med din värdfamilj vad det gäller det religiösa men jag hoppas att det inte skall störa din vistelse där alltför mycket.

Jag har precis kommit hem från Mallorca där jag har varit en vecka med min kör. Vi hade det helt underbart, lagom temperatur, härliga bad och trevligt umgänge med mina körkompisar. Idag skall din pappa och farfar åka till Borås och hämta takstolar till carporten. Jag hoppas att det skall gå bra för dom är ganska stora och tunga. Ha det så bra Kram från Farmor

2008-09-22 @ 15:23:44
Postat av: Tant Karin

Hej Vännen,

Först nu fattar jag att jag kan kommentera här direkt på bloggen. Ja ja man kan ju inte veta allt. Jag har i alla fall skickat mail till dig men det har du kanske inte sett. Jag går in och läser din blog och det är skit kul att läsa, önskar i bland att jag fick sitta på din axel och vara med om allt och alla diskussioner du har ang. guds vara eller inte vara. Du är en förnuftig tjej så stå på dig, jag kan tänka mig att du har svar på tal.

Fortsätt att vara dig själv så skall du se att det kommer att lösa sig.

Jag gillar ditt svarta hår men jag blev förvånad över piercingarna(stavas det så?) fick man ha det?.



Här är vädret jätte skönt med sol och hyfsat varmt. Felix har precis kommit hem från skolan och berättade att han sprang 1,4 mil på fysträningen i morse (innebandy inriktningen) jag blev trött bara av att höra honom berätta. Han skall dessutom ha sin första serie match i kväll så då får vi åka och titta. Matilda kom hem glad efter att ha fått VG på matteprovet, hon tycker det är "SJUKT" mycket i skolan just nu. Peter kom hem och vände då han skall vidare och jobba igen och jag skall själv strax ner och träna.Efter det skall jag hämta Matilda efter sin träning och köra Felix till sin match Här har du våran måndag på Skallsjö Ekås väg. visst är det härligt när man har att göra.

Kramar i massor från oss alla.



Sköt om dig.

Svenssons

2008-09-22 @ 16:52:25
Postat av: Magnus T

hej Amnada! Vilken härlig blogg du har, hoppas allt är bra med ej i det stora landet och att du trivs med dina studier! Pappa mats visade din logg i söndags och ikväll har vi besök ifrån USA, så vad passar bättre än att skriva till dej. Jonathan Philip Anne och MAgnus T

2008-09-22 @ 22:33:23
Postat av: Manda

SAGAN OM RINGEN 4 EVER!!!!!!!!!!!!

ja ska gifta mig med aragorn :)))))))

2008-10-06 @ 18:08:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback