sick and tired



I'm feeling preeeeeetty homesick today.
Yeah, I know, stay positive and all that.
Woho!
Suddenly 10 months feels like forever.
I know I've only been here a month and everything WILL get better,
this is just how I feel right now.
..or most of the time.

Kommentarer
Postat av: Karin

Tjing tjing,

NEEEEEEJ du får inte längta hem. Här är allt precis som vanligt, inget nytt spännande har hänt i lilla Sverige. Ja det skulle kanske vara att Peter vann en resa till New York i går och dit bär det av till våren. Det skall bli riktigt kul faktiskt. känns som om vi kommer att vara nära dig då. Jag pratade med både med din mamma och pappa i går och det var sig likt där också. Mamma jobbar och går ut med Nemi dag ut och dag in. Pappa jobbar (sitter med några förhandlingar in till sena nätter) byter blöjor och tränar innebandy med Johanna som skall ha cup till helgen. ja som du ser så är sig allt likt. Vi var och handlade i går och sprang på familjen Lavsunud som jag inte har sett sen i Januari, dom var sig exakt lika. Ja som du förstår så är sig allt precis så som det var när du åkte. Förmodligen är dina kompisar det också. Det gör nog samma saker som det alltid har gjort.

Idag skiner solen från en blå himmel och det hör ju inte till vanligheterna så det får vi njuta av.



Du skulle kunna få ett uppdrag av mig. kan du kolla accessoar trenderna "over ther" åt mig. Vad har man för bijouterier, vad är det för typ av scarves, väskor och annat kul så är värt att känna till. Jag behöver ha lite rapporter om sådant så jag har koll. Du får vara mina ögon där borta.

ha det nu så bra vännen och hoppas att din sjuktillstånd snart blir bättre :)

2008-09-25 @ 08:42:07
Postat av: Mamma

Hej älsklingen,

det är inte kul att vara sjuk och längta hem...jag vet! Men du vet ju att det kommer sådana perioder då allt känns visset. Tiden kommer ändå att gå fort även om det är flera månader till skolavslutningen. Tänk på att vi måste ju ha tid att spara pengar så vi kan åka över till dig :)

Jag ringer dig på söndag!

2008-09-25 @ 09:15:06
URL: http://amandalomander.blogg.se/
Postat av: Anonym

Godmorgon! :)

2008-09-25 @ 09:18:19
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Frida

Heej!

Kul å chatta igår. Vi får se till att faxa en kamera så vi kan se dej åxå. Maja gillar att sitta vid datorn å kika när de rör sej på skärmne.

Fyy inte längta hem. Hmm själv e ja sjukt hemmakär så ja förstår dej...borta bra men hemma bäst...oftast. Men som tidigare skrivit, det kommer säga swisch så e de juni och här hemma e allt PRECIS som vanligt, förutom att solen lyst på himmelen idag (kors i taket)

Nu ska ja öva på mitt tal som jag ska haålla till jakob & lotta den 4 okt då de gifter sej, phuu..ja skickar över de så får du läsa, de e rätt roligt faktiskt. Hoppas bara de resterande gästerna tycker desamma.

Imon blir de babysim igen, hoppas Maja dockan vill dyka då!

Massa kramar

2008-09-25 @ 19:48:20
Postat av: Bajs sandra

hej din röv :D:D:D. trodde inte du va så bra på engelska iain blev nästan lite sur för du kan skriva bättre än han hahahaha :P alla hälsar till idg och skanar dig :D här e de tråkigt som vanligt :P va fan gör ja i lerum liksom du e min ännda vän hahaha :P ja e mobbad :P syns snart får man tänka iaf :P Pussss , fisringen min !

2008-10-01 @ 14:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback