ROADTRIP DAG 3

Vaknade i ett regnigt Tennessee och började köra vid 10-tiden. Börjar bli rätt segt att bara se motorväg hela tiden så jag fick den briljanta idén att köra genom en state park. Superfin natur, nästan tropisk djungel, grönska ööööööverallt. Vi borde nog vänt om tidigare dock för fan vilken skitväg vi hamnade på haha. Tror inte det var meningen att bilar skulle köra där. Megahål lite här och var och rätt djupa lerpölar. Ett rent under att vi inte fastnade där mitt i ingenstans! Vi fick se tre turkeys promenera vid vägen iallafall! Bilen är hur skitig som helst nu så borde hitta nåhon carwash :P

När vi kom ut ur parken drog vi till IHOP för frukost/lunch. Körde sedan hela dagen och stannade för middag på Applebee's en bit utanför Little Rock.

Nu har vi checkat in på ett fint Best Western i Texarkana och siktar på att spendera hela morgondagen i Dallas med alla cowboys!

Efter tre dagar har vi tagit oss 180 mil. Går förvånansvärt bra! Kör utan varken ljudbok eller underhållning, nöjer mig finfint med country-radio!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback