ROADTRIP DAG 6

Vaknade tidigt som attan för att hinna med alla dagens utflykter! Körde först 3 timmar till Monument Valley, rätt stor besvikelse men nu har vi sett det iallafall! Därefter körde vi vidare mot Antelope Canyon som ser galet coolt ut på bild. Visade sig att man inte kunde bara traska dit som jag hoppats utan var tvungen att punga ut massa pengar så vi sket i det. Köpte macka på Subway och körde vidare mot Grand Canyon istället. Kom dit runt 5-tiden och hade planerat att se solnedgången så vi fick fördriva tiden genom att sitta i bilen med varsin bok. Solnedgången var lika fin som sist!

När vi körde ut från Grand Canyon fastnade vi bakom en bil som stannat mitt på vägen. Visade sig att dom stannat för att ta kort på en skitstor "elk" som stod bredvid vägen. När dom körde vidare bestämde han sig för att traska ut framför vår bil i sakta mak. Grymt coolt att se en sån stor på nära håll! Tror dom lärt sig att om dom ställer sig vid sidan av vägen stannar bilarna för att glo så dom kan gå över lugnt utan att bli påkörda!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Det är så kul att läsa vad ni gör! Går det bra att köra? Blir du trött? Ni är redan i Grand Canyon, ni lär ha massor med tid i Californien..... Fortsätt att ha det gott! Kram

2014-07-12 @ 09:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback